Designprocesser giver værdifulde løsninger

Kaleido udvikler markedsføringsevents, teambuilding og kreative workshops til børn og voksne. Kaleido hjælper med at skabe udvikling og værdi gennem designtænkning – med brugerinddragelse i fokus. I Kaleido skaber vi noget sammen med andre, for andre. Vi kombinerer markedsføring med kreativitet, kunst, bæredygtighed og designprocesser. I Kaleido afleverer vi aldring blot et ”pænt, færdigt produkt”, der skal være en mening bag ved. Meningen finder vi sammen vha. designprocessen.
– Katrine Westenholz
Designtænkning / Designprocesser
100%
Kreativitet
100%
Samskabelse / Brugerinddragelse
99%
Skøre ideer
97%
Bæredygtighed
94%
Kunst
91%

Se projekter og aktiviteter ved at følge os på de sociale medier

Katrine Westenholz
Ejer og Cand. design i kommunikationsdesign
Jeg brænder for designprocessen og for at udvikle metoder, der hjælper andre med at tænke ud af boksen - og ind i projektet. Med en stor værktøjskasse af egne designmetoder og erfaring, bidrager jeg med at styrke nytænkning og udvikling. Jeg faciliterer innovationsworkshops med elementer fra spil og leg, fordi man er bedst til at tænke nyt, når man har det sjovt og hygger sig imens.
 Udover at hjælpe andre til at tænke nyt, brænder jeg også selv for at skabe og designe. Derfor skaber jeg kreative markedsføringsevents, som dine kunder husker og er vilde med at deltage i. Loyale kunder skabes ved at give dem gode oplevelser.

Jeg er netop flyttet til Vejle. Opvokset i Horsens og uddannet på Designskolen i Kolding.
Teamet
Kaleido har desuden et stort netværk af kvalificerede fagpersoner, kommunikationsdesignere, illustratorer, it-konsulenter, grafiske designere og udviklere mm. som hyres ind til opgaver efter behov.
 

Kaleido omsætter indsigt til strategi, designer stærke koncepter, faciliterer workshops, udvikler innovative serviceydelser, formidler, udvikler prototyper og understøtter innovationen i udviklingsprojekter.
Kaleido